Η ιστορία του Liston Cafe Restaurant

Το Liston Cafe Restaurant κουβαλάει μια ιστορία πίσω του η οποία κρατάει πολλά χρόνια τώρα καθώς στο λυκόφως του 19ου αιώνα λειτούργησε για πρώτη φορά ως μπυραρία στην οποία μάλιστα παρασκευαζόταν και μια από τις πρώτες αμιγώς κερκυραϊκές μπύρες.

Με την πάροδο των ετών διάφορες χρήσεις όπως ζαχαροπλαστείο, καφετέρια ή εστιατόριο κρατώντας πάντα το χαρακτήρα του πολυτελούς χώρου εστίασης στο γραφικότερο ίσως σημείο της πόλης της Κέρκυρας. Μόνη πρείοδος που που άλλαξε χρήση ο χώρος ήταν στα χρόνια της κατοχής όπου παραχωρήθηκε για τις ανάγκες της εποχής.

Liston Cafe Restaurant

Σας περιμένουμε στο Liston Cafe Restaurant για μια μοναδική εμπειρία οινογευσίας, ένα δείπνο ή γεύμα, ή απλά για να απολαύσετε τον καφέ σας όπως ακριβώς έκαναν οι έχοντες τα προνόμια πριν από μερικούς αιώνες!

about-us-1

Οι σημερινοί ιδιοκτήτες είναι μια οικογένεια Κερκυραίων οι οποίοι από το 1994 και για πάνω από δυο δεκαετίες έχουν τη χαρά να συγκεντρώνουν καθημερινά εκατοντάδες κόσμου, υποδεχόμενοι τουρίστες και ντόπιους σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του νησιού.

Με την εμπειρία στην εστίαση που κατείχε η η οικογένεια από προηγούμενες δραστηριότητες, καθώς ασχολούνται με το αντικείμενο από το 1982, κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν όμορφο χώρο ο οποίος προσφέρεται για να απολαύσει κανείς πραγματικά ό,τι μπορεί να χρειάζεται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το Liston Cafe Restaurant είναι στη διάθεσή σας όλη την ημέρα από νωρίς το πρωί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και φυσικά δίνει πάντα το παρόν σε πολιτιστικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στην ευρύτερη περιοχή.

Πλέον το Liston Cafe Restaurant χωρίζεται ουσιαστικά σε δυο κοομμάτια όπου μπορεί κανείς να απολαμβάνει τον καφέ ή το γεύμα του χωρίς να επηρεάζει το ένα μέρος το άλλο. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του εστιατορίου σας περιμένει για να απολαύσετε τις δημιουργίες του σεφ μας οι οποίες συνδυάζουν κάθε παραδοσιακή γεύση με το μοντέρνο στοιχείο της εποχής μας, ενώ μια εκτενής και πλήρως ενημερωμένη λίστα κρασιών είναι στη διάθεσή σας για να συνοδεύσετε τα γεύματα σας ή ακόμα και για να τα απολαύσετε χωρίς γεύμα με τη τα απαραίτητα συνοδευτικά στην αίθουσά μας.

Από την άλλη, δίνουμε τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να απολαύσει έναν περιποιημένο καφέ στον επάνω όρφο του Liston Cafe Restaurant ή ακόμα καλύτερα στο εξωτερικό τμήμα, ακριβώς κάτω από τις μεγαλοπρεπείς Βενετσιάνικες καμάρες του Λιστόν.

Μια οικογένεια αφιερωμένη στον χώρο της εστίασης

Δημιουργούμε εξαιρετικά πιάτα τα τελευταία 35 χρόνια