Εκεί που η γκουρμέ κουζίνα συναντά την παράδοση

Το Liston Cafe Restaurant είναι κάτι περισσότερο από μια απλή καφετέρια καθώς βρίσκεται στο πιο διάσημο και ίσως πιο όμορφο, σημείο της πόλης της Κέρκυρας επιχειρήσαμε και καταφέραμε να παρέχουμε στους επισκέπτες μας μια ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης σε κάθε επίπεδο, κάτω από τα γραφικά βόλτα του Λιστόν, στο νέο εστιατόριο του Liston Cafe Restaurant.

Από το φθινόπωρο του 2016, δημιουργήσαμε μια αίθουσα ειδικά διαμορφωμένη για εσάς που αγαπάτε τους εξωτικούς και δημιουργικούς συνδυασμούς γεύσεων ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε το γεύμα ή το δείπνο σας σε φιλικό, επαγγελματικό και -γιατί όχι – ρομαντικό επίπεδο. Ένας αισθητικά ισορροπημένος χώρος, ιδανικός και για οικογένειες, που χαρακτηρίζεται από την πολύ όμορφη του ατμόσφαιρα σας περιμένει για να απολαύσετε τα μοναδικά πιάτα μας και την ευρεία ποικιλία κρασιών για αξέχαστες Wine n’ Dine καταστάσεις!

Μια εκτενής και προσεκτικα επιλεγμένη λίστα με περισσότερες από 50 ετικέτες ιδανική για να συμπληρώσει αρμονικά κάθε σας γαστρονομική σας εμπειρία, είναι στη διάθεσή σας καθημερινά με το εκειδικευμένα και άρτια ενημερωμένο προσωπικό μας να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμο να σας εξυπηρετήσει, να σας προτείνει ή ακόμη και να σας συμβουλεύσει ώστε να λάβετε το απολύτο της γαστρονομικής εμπειρίας που προσφέρει η Wine n’ Dine αίθουσα στο εστιατόριο του Liston Cafe Restaurant.

Wine n’ Dine

Σας περιμένουμε στην Wine n’ Dine αίθουσα του Liston Cafe Restaurant για μια θεσπέσια εμπειρία οινογευσίας, ένα δείπνο ή γεύμα.

Το μενού μας επιμελήθηκε ο σεφ μας, με την τριανταετή εμπειρία του να πλημμυρίζει την κουζίνα και καταφέρνει να συνδυάσει αρμονικά την μοντέρνα με την κλασσική κουζίνα και το ελληνικό με το ευρωπαϊκό στοιχείο αποδίδοντας τον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα που έχει αποκτήσει το Λιστόν ανά τους αιώνες.

Εντυπωσιακοί συνδυασμοί λαχανικών, θαλασσινών και κόκκινου κρέατος ξεδιπλώνονται μπροστά σας και σας καλούν να επιλέξετε μέσα από μια εξαιρετικά ευρεία ποικιλία ορεκτικών και κυρίως πιάτων καθιστώντας το μενού μας ιδανικό για κάθε περίπτωση και ηλικία.

Γεύματα ειδικά για παιδιά, πιάτα για vegans, αλλά και για λάτρεις των θαλασσινών συμπληρώνουν το μενού με τις επιλογές του κόκκινου κρέατος, μαγειρεμένο σε παραλλαγές που δεν είχατε φανταστεί ως τώρα!

Κάντε Κράτηση

Κλείστε θέση στο νοστιμότερο ταξίδι γεύσεων

Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία ώστε να πραγματοποιήσουμε την κράτησή σας