Το ιδανικό μέρος για καφέ στο κέντρο της Κέρκυρας

Το Liston Cafe Restaurant βρίσκεται εκεί ακριβώς που κάθε επισκέπτης της Κέρκυρας ή κάθε μόνιμος κάτοικος του νησιού – ντόπιος ή μη – αρέσκεται να απολαμβάνει τον καφέ του καθε μια από τις αναρίθμητες ηλιόλουστες ημέρες που χαρακτηρίζουν το νησί της Κέρκυρας.

Ο καθαρός ουρανός σε συνδυασμό με τη θέα προς το Παλαιό Φρούριο, δίπλα ακριβώς από την καταπράσινη έκταση της Σπιανάδας, δίνουν στον επισκέπτη του Liston Cafe Restaurant την ευκαιρία να γευτεί κλασικές γεύσεις και ποικιλίες καφέ αλλά και τις μοναδικές μας παραλλαγές τόσο στους καφέδες όσο και στις σοκολάτες.

Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή στην πόλη της Κέρκυρας για να απολαύσει κανείς τον καφέ του, έιτε πρόκειται για μια πολύωρη διαδικασία χαλάρωσης είτε για ένα γρήγορο εσπρεσάκι που θα σας αποφορτίσει από το άγχος της καθημερινότητας. Στο εσωτερικό του Liston Cafe Restaurant μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, την σοκολάτα ή το ποτό σας στον ήσυχο χώρο που βρίσκεται στον επάνω όροφο, με την ρομαντική ατμόσφαιρα και τη χαλαρή μουσική.

Επίσης το μπαρ μας είναι στη διάθεσή σας για να απολαύσετε το ποτό σας σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα, εξασφαλίζοντας πως με την αποχώρησή σας από το χώρο θα κατακλύζεστε από ένα όμορφο και γλυκό αίσθημα ικανοποίησης!

Το Liston Cafe Restaurant και το άρτια καταρτισμένο staff του, που αποτελείται από baristas οι οποίοι πραγματικά ξέρουν πώς πρέπει να φτάνει ένας καφές στον πελάτη προκειμένου να τον απολαύσει σε όλο του το μεγαλείο, σας περιμένει για να σας υποδεχτεί από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα προκειμένου να βάλει ένα λιθαράκι στην προσωπική καθημερινή επόλαυση όλων μας που ονομάζεται καφές.